Wijnproeverijen

 

Een gezellige wijnproeverij? Dat kan op elke locatie en geheel aangepast aan uw wensen

Vanwege de Corona-maatregelen is een wijnproeverij niet mogelijk

Wijnproeverij

Een wijnproeverij is gezellig en leerzaam, waar wijnproeven en wijn centraal staan. De wijnproeverijen vinden plaats in de wijnwinkel, maar kan ook op ieder gewenste locatie op Ameland.

Het begint met een korte introductie, een uitleg over wijn en het proeven en benoemen van wijn. Je proeft een zevental verschillende wijnen, dit aantal kan aangepast worden naar uw keuze. Op een ontspannende wijze worden wijnen duidelijk en helder toegelicht. Tijdens de proeverij zorgen wij voor een bijpassend hapje op tafel om de wijnen te begeleiden, dit zijn kleine amuses gemaakt door Wad'n Keuken. Met wijn wordt het altijd gezellig en dat combineren we met leerzame feiten, achtergrond informatie over de wijnen, de wijnhuizen en de wijnmakers.

Ik kan ook een wijnproeverij bij u thuis, vakantieadres organiseren. Alle spullen zoals wijnglazen, wijnen, proefformulieren neem ik mee. Ik kan ook de hapjes meenemen, uiteraard kunt u dit ook zelf maken. In overleg met uw hapjes zoek ik de wijnen uit om te gaan proeven.
 

Open wijnproeverij elke donderdag van de week

Vanwege Corona-maatregelen is het niet mogelijk om een wijnproeverij te organiseren, zodra de horeca weer gasten binnen mag ontvangen zullen wij met 'aanpassingen' de proeverijen weer organiseren